+31 6 53965531 info@wasys.nl

Niveaumeting

Niveaumeting

WASYS BENELUX heeft uitgebreide ervaring met verschillende meetprincipe niveaumeting welke worden toegepast in drinkwater, schoonwater, oppervlaktewater, afvalwater. Onze niveausensoren worden toegepast in rioleringen, waterzuiveringsinstallaties, niveaubewaking in bassins, oppervlaktewater, grondwaterpeilbuizen als ook in tanksystemen, waterputten en bassins. Wij hebben jarenlange ervaring met het kiezen en inzetten van het juiste product voor de gewenste taak en hanteren hierbij de volgende meetprincipes:

  • Hydrostatische niveaumeting met hangende druktransmitter
  • Radar-niveaumeting voor lastige toepassingen
  • Ultrasone niveaumeting, als split unit of compact
  • Vlotter-niveauschakelaar voor bijvoorbeeld alarmafhandeling
  • Niveauschakelaar voor detectie als “Water op de vloer”

Downloads

Vindt hier uw informatie over onze producten en softwaretoebehoren in vorm van brochures, handleidingen, specificaties en product begeleiding. Haal het uiterste uit uw product

Locatie

Wij zijn eenvoudig te vinden en te bereiken door onze locatie direct aan de doorgaande autosnelweg. Vindt hier onze locatie gegevens voor het brengen van een bezoek.

Contact

Heeft u een vraag over uw project en zoekt u naar een technisch zo goed mogelijke oplossing of wenst u een goed advies met ondersteuning, ons technisch team staat voor u klaar!

g

Producten en Diensten

Een passende oplossing voor uw uitdaging, kunt u vinden in onze producten en diensten. Komt u er zelf niet volledig uit, vraag het onze specialisten.