+31 6 53965531 info@wasys.nl

ACOWA CaNaRy

ACOWA CaNaRy Waterstofsulfide (H2S)-sensor speciaal ontwikkeld voor gebruik in (riool)putten, bassins, reservoirs en andere toepassingen waar H2S-gas zou kunnen ontstaan. Uniek aan de ACOWA CaNaRy Waterstofsulfide (H2S)-sensor is dat deze rechtstreeks, zonder omvormer, aangesloten kan worden op een 4…20mA ingang van een PLC,  (pomp)regelunit, besturingseenheid, gemaal-computer en natuurlijk de ACOWA SPIDER. Een ander unieke eigenschap is dat (net als bij de TurTle) de unieke meetcel verwijderd kan worden van het roestvrijstalen sensorhuis waarmee onderhoudskosten worden bespaard. De CaNaRy dient boven het maximaal te bereiken waterniveau worden gemonteerd en heeft een levensduur van maximaal 2 jaar waarna alleen de uitschroefbare meetcel dient te worden vervangen.
CaNaRy meet H2S-gas concentraties met een meetbereik van 0…300ppm welke door de sensor wordt vertaald in een buikbaar 2-draads, 4…20mA-signaal.
CaNaRy wordt compleet gekalibreerd geleverd waardoor deze direct klaar voor montage en gebruik. Het roestvrijstalen sensorhuis waarin de CaNaRy meetcel wordt geplaatst is leverbaar met 10 meter, 15 meter en 30 meter kabel, voldoende kabellengte voor bijna elke situatie. Het robuuste en degelijke ontwerp maakt de CaNaRy zeer geschikt voor plaatsing en gebruik in extreme condities zoals riool en afvalwater gemalen, vuilwaterbassins, industriële toepassingen, en meer.
CaNaRy maakt deel uit van de ACOWA-productlijn welke met de laatste technologie is ontwikkeld. Een kwalitatief hoogwaardig product welke innoverend, modern en duurzaam is!

 Klik op de afbeelding links
voor specificaties en verdere gegevens