+31 6 53965531 info@wasys.nl

POMPMANAGEMENT

Goed pompmanagement houdt rekening met vele verschillende factoren. WASYS heeft de jarenlange ervaring in de ontwikkeling van een volledig nieuwe intelligente pompregeling gestoken en deze verbonden met energieoptimalisatie, gegevensverzameling en alarmbeheerfuncties. Dit nieuwe Pompmanagementsysteem is geschikt voor gebruik met elk type pomp, van eenvoudige pompsystemen tot de zeer geavanceerde meer-pompsystemen op basis van de nieuwste technologie.
WASYS heeft een enorme marktkennis van de bestaande pompbesturingsproducten en kunnen dan ook met trots zeggen dat wij vernieuwende en op een moderne manier toekomstbestendige pompmanagementsystemen hebben ontwikkeld onder de productnaam ACOWA INSTRUMENTS.
De hiernaast getoonde afbeelding laat een compleet en geavanceerd afvalwater-pompsturingseenheid zien met hierin een van de velen reeds geleverde Pompmanagementunits uit ACOWA productlijn waaronder een SPIDER pompmanagementsysteem met 7″ HMI Touch Display. Extra informatie over deze producten vindt u middels het buttonmenu links op deze pagina.

Pumpestyring